Asa simt si cred si eu. Am tot incercat sa citesc zilele astea studii despre legatura intre grosimea endometrului, startul progesteronului si sansele de reusita. in general am citit ca procentele de reusita in studii sunt mai mari pe grupuri cu grosime mare a endometrului (>11 mm), si unii zic chiar ca "the thicker the better". Nu am citit de o corelare a grosimii endometrului cu "imbatranirea" lui si deci cu lipsa receptivitatii. Mai precis, un endometru mai gros nu inseamna ca este receptiv si unul mai subtire nu; grosimea este o caracteristica importanta insa receptivitatea poate fi obtinuta atat pe un endometru de 7mm cat si pe unul de 12mm in aceleasi conditii si acelasi timing de administrare progesteron. Practic progesteronul este cel care da startul modificarilor structurale ale endometrului, sunt chestii la nivel de celule care se intampla in structura endometriala....MARIA Diaconu wrote:Multumesc mult,Jurnalut. Ma rog ca si pana acum. Ma.gandesc si la.tine,am citit patania cu cehii,insa nu cred ca ai de ce sa iti faci griji,nu ai ratat startul la nimic.Va fi f bine de data aceasta,vei vedea! Dumnezeu e unul,dar ne asculta rugaciunile tuturor!jurnaldefiv wrote:Desigur ca nu e nicio regula sa il afecteze si pe celalalt, si stai cumintica, inca nu stim ca unul s-a oprit, e poate doar putin mai lenes.MARIA Diaconu wrote: Jurnalut, peste 2'sapt merg din nou. Dar banuiesc ca nu e regula sa il afecteze si pe celalalt nu? Doctora mi a prezentat situatia cat a putut de obiectiv si anume: orice scenariu e posibil de acuma. Offff, ma rog la Dumnezeu sa iasa cum e mai bine,dar sa nu mi i ia pe amandoi....
Doctorita a procedat corect spunandu-ti exact asta, ca orice scenariu e posibil de acum. Mentine-te increzatoare atat cat poti si roaga-te sa fiti bine.
Sper din suflet ca la urmatoarea ecografie sa ai parte de vesti cat mai linistitoare.![]()
Acum stii cum e... sper sa fie nici mai mult nici mai putin decat asa cum trebuie pentru ca embrionii sa se poata atasa si implanta.
Doamne ajuta sa avem vesti cat mai bune in saptamanile care urmeaza!