Liliana christmann1 wrote:Lorelei wrote:Liliana christmann1 wrote:
Te cred ,și eu am fost la fel ,am decât 5 blastocisti ,2 et de ieri ,restul congelat ,ma ast la mai mulți dar asta e ,unul sa fie norocos ,azi m au anunțat ziua 6 ca restul nu avea calitatea necesară pt îngheț și dezgheț ,deci 5 ,mai am 3 ,însă sper la o minune acum ,nici nu înțeleg de ce ,s a folosit și fiv normal ,fără icsi ori altceva .asa a considerat Dr Bechir ,important este sa fie unul cu mine macar ,bafta ,ast vesti bune si de la tn ,chiar sunt curioasa cati bebei ai

.Dosmne ajuta sa fie bine,trebuie
Liliana 5 embrioni e f bine! Eu ma rog Doamne Ajuta sa am macar 2 buni si sa am ce transfera! Orice e posibil la 40 ani... nu vreau sa verbalizez cea mai mare temere a mea! Ma gandesc ca e bine!

Lorelei cu siguranța o sa ai ,sunt f sigura pt ca ai avut destule ovocite ,doar ca eu nu prea am experiența așa multă sa știu ce și cum ,am fost f dezamagita pt ca am avut 20 ovo,ma ast la mai mult ,de ce ?!nu știu ,a doua zi au fost 16 fertilizate natural ,deci chiar ma ast la mai mult .incerc sa îmi mențin echilibrul acum și sa soer ca o sa fie bine ,ceea cs îți doresc și tie,sper intr o minune ca și tine ca și toate fetele,revunosc ca du nu sunt ok pe partea emoțională .
Conteaza sa fie embrionii euploizi! Ai incredere in ei! Esti tanara! Decat mai multi si slab genetic si sa patesti ca mine, 2 SOE in 6 luni, mai bine mai putini si puternici!
M-au sunat si pe mine acum 5 minute. Din cele 16 ovocite fertilizate, 8 au ajuns la stadiul de blasto din care au congelat doar 3 ( embrioni buni), 3 au avut calitate CC si 2 sunt la stadiul de morula si nu a putut aprecia gradul de blastocizare ( acesta a fost termenul folosit de dna dr) asa ca ii mai lasa pana maine. Cert e ca ma pot baza pe 3 blasto! Cum am mai zis important este ca printre ei sa fie cel bun, The One!
PAI, MTHFR - hetero, PCOS, Spermograma cu toate diagnosticele posibile.
3 IUI Columna. 2016-2017. BFN!
FIV1 -
iul 2017. Columna-17ovo/10 fertilizate->4 blasto:2xAA+2xCC-Freeze all!
FET1 si FET 2-
sept si oct 2017 BFN si un transfer anulat. Am avut doar 1 blasto care a rezistat la dezghet.
Histeroscopie diagnostica. Uter aspect micropolipoidal; chiuretat pereti-dec 2017.
FIV2 -
ian 2018 Unica Praga-30ovo/22 fertilizate->8 embrioni f buni.
ET2 -
ian 2018,2 embrioni Z3. Beta Z11-95.1! SOE 8s.
FET3 -
apr 2018, 2 blasto. Beta negativ!
Histeroscopie- extirpat polip.Uter aspect polipoid; chiuretat pereti -
iun 2018;
FET4 -
iul 2018, 2 blasto. Beta Z7-42.2! SOE 9s.
FIV3 -
ian 2019 Columna (ASSMB).19ovo/16 fertilizate->5 blasto buni!Freeze all!
Histeroscopie diagnostica ok -
feb2019
FET5 -
apr 2019, 2 blasto de la FIV3. Beta Z8-20.2! Sarcina biochimica!
FET6 -
mai 2019, 2 blasto de la FIV3. BFN!
FIV4 -
apr 2019 Columna, Fiv pe ciclu natural, fara ovocit!
FIV5 -
mai 2019 Columna, Fiv pe ciclu natural, fara ovocit!
PRP rejuvenare uterina la Giulesti -
iul 2019
FIV 6 -
aug 2019 Columna. FIV cu Femara si Gonal! 4ovo/3 fertilizate->1 embrion Z3 si 2 blasto!
ET7 -
aug 2019. Transfer dublu:in z3- 1embrion z3 si in z5 -2 blasto. BFN!
FET8 -
oct 2019 anulat din cauza PAP cu LSIL CIN1. Colposcopie si HPV-negative.
FET8 Unica Praga -
dec 2019: 2 blasto de la FIV2. Beta z12-492!
august 2020 a venit pe lume fetita noastra Eva Marie!
![:) [heart]](./images/smilies/heart.gif)