Poate e peste limita superioara pt faza luteala insa tu esti pe faza luteala cu progesteron suplimentar la greu. Stai linistita ca e fff bine, eu inainte de transfer am avut si valori de suteMeia wrote: ↑Wed Jan 20, 2021 7:35 pmNu-mi vine sa cred ca au ieșit bine. Am Dozat progesteronul de 4 ori luna asta, sa fim sigurijurnaldefiv wrote: ↑Wed Jan 20, 2021 6:38 pmDoamne ajuta! Ma bucur ca de data asta esti binencu hormonii. Sa dea Dumnezeu sa fie cu noroc acest +transfer, s-o fi lasat el asteptat cu un motiv. Iti tin pumnii!Meia wrote: ↑Wed Jan 20, 2021 6:18 pmBună fetelor! Va scriu pentru sunt foarte fericita ca am parcurs toate etapele și mâine am programare pentru primul meu Et. Deși am început fiv în ian 2020, din cauza progesteronului, care mi-a mâncat zilele, ....nu reușeam sa mai ajung la transfer(am 4 embrionasi acolo la cutiuță)
Nu m-am gândit ca o sa îmi ia un an de zile treaba asta. Pentru multe fete un fiv se finalizează relativ repede cu transfer; eu nu ma mai vedeam aici.
Mai e drum lung dar eu am învățat sa ma bucur pe etape.
Maine la ora 14 o sa fac transferul!!!!
Va pup și sa va rugați pt mine, când aveți timp!
Va țin la curent cu tot ce se mai intampla![]()
.
Dar azi, cu o zi de transfer am avut progesteronul 83.05 nmol(26.11 ng) și era peste limita superioara de interval pt faza luteala. Exista progesteron prea mare în etapa asta? (dr. A zis ca e ok). Am luat 4 lutinus pe zi (sâmbăta seara-2 și apoi 1-1--2) Și ce mi se pare iar neobișnuit e ca mâine e ziua 15 de cm și eu deja fac transferul cu blasto de ziua 5. Din ce am mai citit pe forum, se cam făcea transfer în ziua 20, 21. Misterioase chestii.... Aaa... Și endometru era înainte de lutinus 7mm dar arata foarte bine...Cam la limita cu grosimea.
Mulțumesc mult și revin cu vesti.![]()

Practic medicul probabil a hotarat asa bazandu-se clar pe niste repere: hormoni si endometru. Daca te mai lasa, era posibil ca progesteronul sa inceapa sa creasca si sa apara o defazare intre valoarea progesteronului si structura endometrului. Legat de grosime iarasi ti-as zice sa nu te ingrijorezi, el mai creste odata introdus progesteronul suplimentar in schema, cu siguranta acum e deja crescut in grosime si maine la momentul transferului va fi ff frumos.
Eu mereu o intreb pe dna doctor si de endometru, cum e, atunci pe masa la transfer, si zice ca e ff bine, nici macar nu il mai masoara, probabil se vede clar ca e cum trebuie.
Iti tin pumnii sa fie totul bine.