Iti multumesc.miha73 wrote:N.C.B - as vrea sa stiu, sa pot sa gasesc cuvinte sau vreo modalitatea de a te incuraja .. dar din pacate sunt prea mica ... multe de pe acest forum am trecut si trecem prin aceasta stare de halucinanta de disperare, neputinta.. Iti doresc din suflet sa iti gasesti linistea .. si de asemenea astept ca la un moment dat sa citesc un mesaj de la tine, mesaj din care sa imi dau seama ca sufletul tau zambeste.
Le multumesc tuturor celor care mi-au scris pe diverse canale - mesajele voastre, multe si calde, m-au ajutat sa pot plange. Si pentru ca v-ati intrebat atunci "ce s-a intamplat" - nu s-a intamplat nimic, nimic deosebit: am facut beta, care era negativ. Da, l-am facut foarte devreme, dar credeti-ma ca detin datele problemei pentru a sti cand e reprezentativ beta cel mai devreme; din pacate, a fost reprezentativ, confirmat de un al doilea beta negativ si CM la exact 14 zile de la punctie. Embrioni congelati am patru, dar de patru celule la Z3, in mod normal embriologii i-ar fi lasat sa evolueze pana la Z5 si doar daca deveneau blasto ii congelau, dar eu in ziua ET am facut santaj sentimental maxim si i-am convins sa mi-i congeleze la Z3. Au facut-o asa, ca sa imi satisfaca un capriciu, dar embriologul mi-a spus ca din punctul lui de vedere erau blocati/opriti din evolutie si ca nu a avut niciodata sarcina cu embrion de 4 celule la Z3. Are 21 de ani de experienta in laborator RUAM. O sa transfer insa acesti embrioni, daca vor rezista la decongelare.
...Al noualea ET, mai mult sau mai putin concretizat.
Si intorc pagina.