Ce se poate vedea?laura iv wrote:adyrem wrote:Ce fac burticile? Noi facem eco luni si nu mai pot de nerabdare sa-l vad pe bebe (sau poate voi vedea dublu ...?). In continuare nu am nici un semn de sarcina, nici unul
si au disparut si durerile de burta. Azi incepem saptamana 6 ... bebe te rog sa fii la mamica in burtica sanatos si voios
![]()
Lauraiv, cand faci eco?
In mod normal trebuia pe 21, cel putin asa mi-au spus de la clinica din Viena, dar eu nu mai am rabdare si ma duc miercuri.
Dureri de burtica, dureri de sani inca mai exista dar acum parca fac parte din proces iar de somn...nici nu mai zic...cateodata adorm si la 9 seara, pur si simplu nu rezist mai mult.
Sigur e acolo bebe.Creste si sta la calduricaasa ca mami trebuie sa stea linistita. (acum ma incurajez si pe mine
)
Ai mai repetat cumva beta dupa prima analiza? Am inteles ca se poate vedea ceva dupa ce depaseste 1000 ml UI.Deci de prin a 6 a sapt.
Asteptam vesti super bune!
Nu nu l-am mai reperat ca la noi in oras se dau rezultatele in 2-3 zile si mi-ar fi crescut fire de par in barba de la atata asteptare

Nu am crezut niciodata ca voi fi atat de nerabdatoare sa treaca zilele mai repede. Am crezut ca punctul culminant a fost in asteptarea BHCGul, dar de unde ... de acum incolo e mai greu.