![papa [feed]](./images/smilies/bb15.gif)
e doar unul (ma asteptam, oricum sunt super multumita asa, si dr a rasuflat usurata cand a vazut ca e doar 1, ca sarcina gemelara mi-a spus mereu ca e cu probleme).
adyrem, tu ce mai faci?sper ca esti bine.
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)
Felicitari Laura pentru vestile bune de la ecografie, sa fie tot asa si de acum inainte, inca 7 luni jumatatelaura iv wrote:gata, am fost si eu la eco...in sfarsit.bebe are 116 bt/min si are 0.47 cm si ca ar avea 6 sapt si 1 zi ecografic (din pct ei de vedere ar avea 5 sapt si 6 zile...nu stiu cum a calculat, ca fiecare dr are calculele lui/ei).mi-a zis ca e f bine si sa stau linistita, atat cat se poate, ca linistita voi fi doar cand il voi avea in brate.
![]()
e doar unul (ma asteptam, oricum sunt super multumita asa, si dr a rasuflat usurata cand a vazut ca e doar 1, ca sarcina gemelara mi-a spus mereu ca e cu probleme).
adyrem, tu ce mai faci?sper ca esti bine.
Adyrem, suntem alaturi de tine si ne rugam sa rezisteadyrem wrote:Fetelor, multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile frumoase. Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de rugaciunile voastre pentru ca de ieri seara sunt internata in spital cu iminenta de avort si stam sub supraveghere medicala si tratament. Ieri seara am fost de urgenta la un dr din Galati pentru o eco pentru ca nu ma simteam bine si mi-a gasit un hematom decidual care ameninta sarcina. Am telefonat si la Promed si dna dr Predoi este la curent cu absolut orice mi se face aici, si nu fac nimic fara acordul dansei. Ce mi se pare ciudat este ca in seara asta mi-a telefonat si mi-a spus sa intrerup Clexane-ul si Aspenter-ul
. Nu sunt doctor sa contest decizia dansei, dar nu il pun pe bb la un risc mai mare? Merg cu incredere pe mana dansei si am sa fac exact cum imi va spune.
La eco l-am vazut si pe bebe care parea ca este ok, avea prezenta cardiaca de 112bpm si masura deja 5.1mm, iar sotul care a intrat cu mine a fost coplesit de emotie cand a vazut licarul inimioarei pe ecran. Imi este frica.
Laura, felicitari pentru inimioara si sa te ajute Dumnezeu sa nu treci prin ce trec eu.
adyrem wrote:Fetelor, multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile frumoase. Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de rugaciunile voastre pentru ca de ieri seara sunt internata in spital cu iminenta de avort si stam sub supraveghere medicala si tratament. Ieri seara am fost de urgenta la un dr din Galati pentru o eco pentru ca nu ma simteam bine si mi-a gasit un hematom decidual care ameninta sarcina. Am telefonat si la Promed si dna dr Predoi este la curent cu absolut orice mi se face aici, si nu fac nimic fara acordul dansei. Ce mi se pare ciudat este ca in seara asta mi-a telefonat si mi-a spus sa intrerup Clexane-ul si Aspenter-ul
. Nu sunt doctor sa contest decizia dansei, dar nu il pun pe bb la un risc mai mare? Merg cu incredere pe mana dansei si am sa fac exact cum imi va spune.
La eco l-am vazut si pe bebe care parea ca este ok, avea prezenta cardiaca de 112bpm si masura deja 5.1mm, iar sotul care a intrat cu mine a fost coplesit de emotie cand a vazut licarul inimioarei pe ecran. Imi este frica.
Laura, felicitari pentru inimioara si sa te ajute Dumnezeu sa nu treci prin ce trec eu.
Felicitari Silvia pentru valoarea beta!silviacris wrote:Nu imi vina sa cred ca ajung si eu sa scriu la acest topic,din fericire am avut noroc sunt insarcinata in 4 sapt si 1 zi dupa un calculator de pe net,valoarea beta 388.64
am anuntat astazi la clinica si asistenta mi-a zis sa vin miercuri la control,Doamne am emotii cred ca nu se termina niciodata aceste emotii dupa un fiv....posibil sa fiedar totusi parca mi-e frica ,dar cu Dumnezeu inainte,am facut tot ce se putea pt a obtine aceasta sarcina acum numai DD ne mai poate ajuta sa fie bine pana la capat.
Am un singur simptom,mirosul ,percep absolut toate mirosurile si de la distanta,o fii inchipuire nu stiu?
va urez tuturor gravidutelor sanatate si sa ajungem toate sa ne strangem visul in brate.
Iubita, sper ca sunteti bine si BB e puternic si rezistent. ne gandim la voi si te aspteptam cu vesti bune.adyrem wrote:Fetelor, multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile frumoase. Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de rugaciunile voastre pentru ca de ieri seara sunt internata in spital cu iminenta de avort si stam sub supraveghere medicala si tratament. Ieri seara am fost de urgenta la un dr din Galati pentru o eco pentru ca nu ma simteam bine si mi-a gasit un hematom decidual care ameninta sarcina. Am telefonat si la Promed si dna dr Predoi este la curent cu absolut orice mi se face aici, si nu fac nimic fara acordul dansei. Ce mi se pare ciudat este ca in seara asta mi-a telefonat si mi-a spus sa intrerup Clexane-ul si Aspenter-ul
Felicitari pentru gemeni!silviacris wrote:
noi am facut ieri primul eco si avem gemeni....am super emotii si nu realizez nici acum,mie si fricasa nu se intample ceva,tot am citit de riscuri la sarcina gemelara mai bine nu ma uitam,dar Dumnezeu le va randui pe toate...
va pup si tare imi doresc sa fie mai multe fete active pe acest topic sa fim cat mai multe
Sarcina usoara si la termen!Gandeste pozitiv, intr-adevar uneori e bine sa nu stii, dar e bine sa fii si informat!Fii cuminte si pupici pentrusilviacris wrote:noi am facut ieri primul eco si avem gemeni....am super emotii si nu realizez nici acum,mie si fricasa nu se intample ceva,tot am citit de riscuri la sarcina gemelara mai bine nu ma uitam,dar Dumnezeu le va randui pe toate...
felicitari,silvia!silviacris wrote:
noi am facut ieri primul eco si avem gemeni....am super emotii si nu realizez nici acum,mie si fricasa nu se intample ceva,tot am citit de riscuri la sarcina gemelara mai bine nu ma uitam,dar Dumnezeu le va randui pe toate...
va pup si tare imi doresc sa fie mai multe fete active pe acest topic sa fim cat mai multe
Felicitari!!!!!!silviacris wrote:ioana imi pare tare rausa fiti puternici
adyrem te rog spune-ne ca e totul bine si sunteti sanatosi,in fiecare zi am intrat sa vad ce mai faci...Doamne ajuta sa fie bine![]()
![]()
laura_iv felicitari pt sarcina![]()