Va uram sarcini perfecte tuturor!
![floare [floare]](./images/smilies/smiley_flower.gif)
Multumim SOS pentru informare, dar lucrurile sunt mai mult pe hartie.SOS Infertilitatea wrote:Va reamintim ca, in conformitate cu normele metodologice, pentru gravidele din cadrul Subprogramului monitorizarea sarcinii pana in saptamana 13, inclusiv, este suportata din suma alocata de Ministerul Sanatatii.
Buna ziua si La Multi Ani! Fie ca anul acesta sa se umple de burtici!SOS Infertilitatea wrote:Va reamintim ca, in conformitate cu normele metodologice, pentru gravidele din cadrul Subprogramului monitorizarea sarcinii pana in saptamana 13, inclusiv, este suportata din suma alocata de Ministerul Sanatatii.
- Columna . Jos palaria in fata echipei castigatoare formata din Cezara Bucur si Diana Cocei.BBCC - clinica ?
Multumesc pentru raspuns SOSI, insa din pacate acum am terminat de vb la tel la clinica si mi s-a spus ca 100% platesc. Aceasta eco nu intra in "monitorizarea sarcinii pana in S13, inclusiv", doar eco facute de dr ginecolog care, mi-a facut ce-i drept pana acum 3 eco fara sa platesc nimic, insa aceasta din sapt 12-13 - pt ca vine o doamna doc ecografista cu care lucreaza in parteneriat - trebuie sa o platesc: 300 Ron!SOS Infertilitatea wrote:Nu stim de bitest (iar pentru gemeni stim ca nu ar fi reprezentativ acest test) dar morfofetala din S12 intra sigur in "monitorizarea sarcinii pana in S13, inclusiv", cum scrie in norme ca acopera Subprogramul.
Pentru sustinerea SOSI aveti o noua optiune, la indemana tuturor, doar bunavointa sa fie, aici: http://forum.infertilitate.com/viewtopic.php?f=2&t=262" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
roxi25 wrote:nicolle, eu am un singur bebe, am fost azi la eco si avem 9 saptamani si 1 zi, mi-a luat sange pt bitest
rezultatul la bitest il voi primi cand merg sa fac morfofetala la 12 saptamani
eu merg la medlife la dr albu dragos, dar am facut fiv-ul la polisano sibiu, insa este prea departe de noi, noi fiind din bucuresti, motiv pt care am optat sa facem toate eco la doctorul care m-a urmarit si inainte de fiv
sarcina usoara in continuare!silviacris wrote:buna gravidutelor,nu am mai intrat demult pe forum am fost cam ocupata...sarcina decurge perfect,nu am am avut niciun fel de problema pana acum nici macar greturi ...azi avem 13 sapt si 3 zile,am facut si morfofetala de trim 1 si dublu test,triplu test etc totul este foarte bine
o mica chestie ,am placenta jos adica acopera colul si asta nu e prea bine dar medicul ma linistit si a zis ca e mult prea devreme sa se pronunte definitiv caci se mai ridica cand creste uterul,acum sper din tot sufletul sa se ridice macar sa ajunga marginala....mai este cineva care a avut la inceput asa si apoi sa modificat?
va doresc la toate sanatate si sa duceti sarcina fara probleme !!!