![happy [great]](./images/smilies/great.gif)
Se pare ca mi-ai dat stafeta ca la carte

![happy [cloud9]](./images/smilies/bebe009.gif)
Pupici la micutele tale
![floare [floare]](./images/smilies/smiley_flower.gif)
Amely, ai fete? Ce frumos!amely32 wrote:Veronica, ce mai faceti? Fetitele sunt bine?![]()
Se pare ca mi-ai dat stafeta ca la cartecu mogaldete cu coditee
![]()
Pupici la micutele tale
Chocooo si eu am emotii ptr voi;-)) hormonii isi fac partea mai ales in perioada asta,cel putin la noi:-)Chocolate wrote:Multumesc, Amely! Da, maine e za big day.Am emotii...
Giorgia, asa se pare, ca avem fetiteGiorgia wrote: Amely, ai fete? Ce frumos!![]()
![]()
Nu te stresa cu greutatile, daca medicul se arata multumit. Si fetita noastra mai ramanea uneori in urma, dar recupera la urmatoarea intalnire si s-au nascut cu o diferenta de 50g doar. Probabil stiau ca mami are obsesia sa imparta totul echitabil intre ei.
Cum te mai simti? Nu-i asa ca trimestrul al 2-lea e magnific?
Gataaaa? Deschideti cadoul?Chocolate wrote:Multumesc, Amely! Da, maine e za big day.Am emotii...
Lilu, multumim frumos!lilu wrote:Chocolate, succes maine!
Amely, felicitari pentru fetite! Va doresc sa fiti sanatoase si sa stea la mami in burtica cat mai mult.
Noi nu avem programat nimic pt luna ianuarie, doar ca trebuie sa facem cezariana datorita pozitionarii fetitei. Daca se schimba ceva si dl dr ne da okul eu sunt dispusa si la nastere naturala. Colul e inchis si are aprox 30 mm, iar bebelusii au 1900 g. Urmatoarea ecografie e in ianuarie asa ca stam cuminti si asteptam sa treaca anul.
32+