Buna ziua si o primvara insorita va doresc.
Miti, mai ai asa putin pana o sa-ti ti puiutul in brate
![mama&bebe [mama&bebe]](./images/smilies/donnelesein.gif)
.
Cine urmeaza apoi?Giorgia, Swan, Viorik, Adriana?
Magda, tu esti in aceeasi odisee cu mine.
Sa va spun despre mine.De cand am fost la spital cu sangerari n-am mai avut probleme asa mari, am fost la clinina(v-am spus) si mi-au scos progesteronul si progynova.Azi iau ultima pastila de progesteron ca am micsorat pana am ajuns la 1/zi.
Am ajuns si la dr meu sapt. trecuta, bebe dadea din manute, era totul ok.Medical am avut pana pe 9, dar la recomandarea dr. am primit atestat ca nu sunt apta de munca , asa ca am sa raman acasa pana la final.Imi e greu sa stau si sa nu fac nimic, mai fac de mancare, dar treburile grele trebuie sa le faca al meu, bine nici nu ma lasa sa fac ceva, l-am asteptat pe bebe ürea multi ani ca sa ma risc taman acum.
Pe 19 merg iarasi la dr pt eco de prim trimestru cu masuratori.Nu stiu daca v-a fi dublu test sau face doar eco.Propriu zis pe 20 intru in trimestru 2.
Acum am o intrebare, mai sunt printre voi care au oprit progesteronul?Dr meu a zis ca el nu e pt luat f mult ca doar nu vreau sa port in pantece un dovlecel

.Bine daca de la clinica imi ziceau sa nu opresc, asta e nu opream,dar cum ei mi-au zis ca da am mers pe mana lor ca e ok.
Ieri de ex mi s-a intarit burta de cateva ori, sa fi fost contractii?E adevarat ca am stat mai mult in fund decat intinsa.Probleme mari nu am, cand stranut sau ma ridic din pat ma mai doare in lateral, dar dr mi.a zis ca e de la marirea uterului.
Uitandu-ma cate medicamente ia Swan, pot spune ca ii multumesc Domnului ca am mai redus din ele ca ma saturasem.Acum iau doar acidul folic, magneziu si vitamina D.
Acum nu stiu daca de la progesteron, dar eu am luat in 11 saptamani aproape 5 kg, ceea ce e f mult.Mie nu de kg in sine imi e frica ci de faptul ca am meniscul la piciorul drept fisurat si spondilo artroza pe partea stanga, iar kg prea multe o sa ma cam afecteze.Vreau doar sa trec de perioada critica si sa-mi dea dr accept sa fac yoga si ceva miscare.
Eu analize hormonale bune, el in 2004 diacnosticat cu OAST severa.Intre timp valorile se imbunatatesc,dar nu suficient.Ajungem la FIV+ICSI
FIV 1: octombrie- noiembrie 2014, 14 nov. punctia, rezulta 8 ovocite, se ferilizeaza 6 .Din cauza de polip endometiral, conservam tot(in stadiul de pronucleu).
FET: ianuarie 20015 ,transferam 3, Beta Hcg ziua 6 de la FET: 9, ziua 9: 81,70, ziua 19: 7969,10
Cu ajutorul Domnului speram sa fie totul bine pana la capat