SUBPROGRAMUL! 1486 dosare aprobate, august 2011 - dec. 2012

Prima editie a Subprogramului FIV.
User avatar
carla_cluj
Posts: 106
Joined: Thu Sep 23, 2010 3:02 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by carla_cluj » Fri Feb 24, 2012 3:25 pm

Astazi mi s-a confirmat si mie existenta aparaturii de ICSI la Cluj.
Alta veste buna este ca s-au inceput demersurile pntru achizitionarea aparaturii pentru crioconservare [majoreta]
PAI-1: 4G/5G-heterozigot + MTHFR A1298C-heterozigot, 7 IA nereusite, nici o sarcina,dosar FIV aprobat la Polisano Sibiu, procedura inceputa in septembrie 2012 dar oprita din cauza raspunsului slab la stimulare, decembrie 2012- FIV nereusit tot la Polisano, martie 2013 - FET nereusit

User avatar
Alla76
Posts: 485
Joined: Mon Jun 07, 2010 8:40 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by Alla76 » Fri Feb 24, 2012 6:08 pm

ela_ella wrote:Extras din OMS nr. 765/2011

Articolul 13
.....
(3) În termen de maximum 5 zile de la finalizarea activităţilor specifice prevăzute la art. 5 lit. a)-d), unitatea sanitară transmite Ministerului Sănătăţii copia dosarului prevăzut la art. 10, fără anonimizarea datelor cu caracter personal, însoţită de documente medicale care să ateste efectuarea procedurii, precum şi de o declaraţie pe propria răspundere a cuplului din care să rezulte că acesta a fost beneficiarul unei proceduri FIV/ET în cadrul subprogramului şi nu a plătit coplată pentru realizarea acesteia.
(4) În termen de maximum 5 zile de la finalizarea activităţii de monitorizare a evoluţiei cazului conform prevederilor art. 5 lit. e), unitatea sanitară transmite Ministerului Sănătăţii documente medicale din cuprinsul cărora să rezulte realizarea acestei activităţi specifice. Documentele medicale vor include şi un buletin al unei ecografii efectuate în săptămâna a 13-a de sarcină, însoţit de fotografia aferentă pe care să fie înscris numele beneficiarei. Documentele vor avea anexată o declaraţie pe propria răspundere din care să rezulte că pentru realizarea în cadrul subprogramului a activităţii specifice prevăzute la art. 5 lit. e) nu a fost percepută coplată.

Articolul 5
(1) Activităţile specifice subprogramului FIV/ET sunt următoarele:
a)prelevarea ovocitelor prin puncţie foliculară;
b)recoltarea spermei şi procesarea acesteia;
c)inseminarea ovocitelor;
d)transferul embrionar;
e)monitorizarea evoluţiei cazului până în săptămâna a 13-a de sarcină inclusiv.
(2) Activităţile specifice subprogramului FIV/ET prevăzute la lit. a)-d) constituie procedura FIV/ET.

Scrie negru pe alb - clinicile nu pot cere coplata pentru procedura....
ella, noi am citit normativa imediat ce a aparut, am discutat pe tema asta de sunt deja carunta...
scuze ca par acida, mi-s flamanda de ieri seara si nervoasa, asa ca ma scuzi... dar ai postat extras din normativa fara sa spui nimic, nici macar opinia ta sau motivul pt care ne subliniezi punctele, doar ai subliniat niste puncte binecunoscute de noi, discutate la greu de nenumarate ori si nerezolvate nicicum.
as putea si eu sa postez art. 12 alin 4 si sa spun ca azi e 24 februarie... cui foloseste? ca nu din vina noastra suntem in 24 febr si a trecut la fel si luna ianuarie... In tara asta se stie ca se incalca de catre autoritati legea la greu fara nici o repercursiune asupra autoritatii care a incalcat legea, dar cand un beneficiar e in intarziere e crucificat...
Asta-i tara in care traim...
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8. FIV 2 la Timisoara!!!! in cadrul programului national punctie 09.05.12 ET 12.05.12 cu 2A de 8 celule si 1B de 4 celule; la rece avem 2 blastocisti cuminti. Beta ziua 11 de la ET = 177,12 ziua 13ET 337,26 ziua 20 ET 3328,33

User avatar
clauditsa
Posts: 114
Joined: Wed Jun 22, 2011 10:54 am

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by clauditsa » Fri Feb 24, 2012 11:15 pm

Minnica wrote: Buna ziua,

De normele pe 2012 se stie cam cand ar aparea? De ex eu vreau sa imi depun dosarul de care m-am apucat, dar pana nu se stie ce se modifica la vechile norme (de ex daca cer un AMH din 2012) si ce costuri aditionale au dreptul sa ceara clinicile cf noilor norme (poate de ex. acum e suportata anestezia de la punctie) , nu pot face nimic, sunt in stand-by...
Minnica, mie mi s-a spus ieri la telefon ca saptamana viitoare se vor supune la vot noile prevederi din norme si cel mai devreme in aprilie ar putea sa intre in vigoare, fiindca trebuie notificate si clinicile privind modificarile aduse si li se acorda o perioada in care vor instiinta MS daca isi mentin participarea in program sau se retrag.
Directorul de programe al MS mi-a zis ca anestezia va fi precizata explicit in noile norme ca fiind suportata din bugetul de stat pentru acest program (deci, clinicile n-o mai pot taxa suplimentar), cu mentiunea ca acesta este doar "un punct de vedere, nu un raspuns oficial", abia saptamana viitoare se decide, prin vot, cum scriam. Cat despre celelalte costuri, au zis ca, cel mai probabil, vor ramane la aprecierea clinicilor, ca si pana acum. Despre analizele necesare la dosar cred ca trebuie sa intrebi la clinica. Am intrebat si eu MS si mi s-a zis ca depinde de cauza infertilitatii, de la caz la caz (analizele al caror rezultat nu mai e considerat valabil dupa cateva luni trebuie repetate, in timp ce o concluzie medicala formulata in urma unei interventii de gen laparoscopie etc., privind o problema medicala ce nu se poate modifica in timp, este in continuare pertinenta).
32 de ani, sotul - 35, incercam de 3 ani. Infertilitate primara feminina de cauza tubara, normospermie. Laparoscopie exploratorie in iunie 2011 - se constata ambele trompe obturate, aderente, sactosalpinx stang, se practica salpingotomie stanga si neosalpingostomie laterala stanga. Recomandare FIV. FSH ziua3: 5,39 mUI/ml, AMH 28,92 pmol/l (fertilitate optima 28,6-48,5). Mi s-a aprobat dosarul pentru FIV (primul) la clinica Dacia Medical Center din Bucuresti, dar m-am retras din cauza costurilor suplimentare nejustificate pe care le solicita. Ma pregatesc sa redepun dosarul la Giulesti.

User avatar
clauditsa
Posts: 114
Joined: Wed Jun 22, 2011 10:54 am

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by clauditsa » Fri Feb 24, 2012 11:39 pm

N.C.B. wrote:
clauditsa wrote:
SOS Infertilitatea wrote:Nu stim. Nu tine de noi, ci de MS. Daca aflam, anuntam.
Pai, tine de MS, dar e evident ca pentru MS acest program nu reprezinta o prioritate, daca de atata timp nu catadicseste sa clarifice aceste probleme si/sau macar sa raspunda la sesizarile primite. Eu, de exemplu, am depus o sesizare la registratura in octombrie. Au trecut deja 4 luni, desi legea zice ca ar trebui sa raspunda in 30 de zile. Cam cand oare am putea spera la un raspuns, daca in 4 luni nu s-a gasit vreme pentru asta?
Clauditsa, ai numar de inregistrare, intereseaza-te ce s-a intamplat cu sesizarea ta.

Cat despre remarca generala, acum, pe bune, intre morfina pentru bolnavii de cancer si Subprogramul nostru, oricat am fi de subiectivi, cred ca intr-adevar exista alte prioritati ale MS - "prioritati" in sensul prim, de urgenta. Asta nu inseamna ca Subprogramul n-ar merita atentie si concentrare, dar stii prea bine ca, mai ales in Romania, foarte putine sunt lucrurile care se misca "de la sine". Ai pe prima pagina a acestui topic un scan care arata negru pe alb cat de non-prioritate, ba chiar de non-existenta, era problema infertilitatii pentru MS in 2008.

Lucrurile s-au schimbat pentru ca a existat aceasta campanie de advocacy. Pentru ca lucrurile sa continue, campania trebuie sa continue.

Evolutiile pozitive in acest domeniu se castiga greu si se pot pierde usor.

Dupa patru ani batuti pe muchie in care mi-am pus sufletul in palma acestei campanii si impreuna cu colegele mele am facut TOT ce tinea de noi, eu una nu ma mai pot implica in acelasi ritm, de cateva ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Mi s-a cam acrit cate apeluri la implicare efectiva am facut, de cate ori am avut senzatia ca vorbesc de una singura etc. si mi-e si jena sa mai deschid subiectul asta, pentru ca e ingrat.


Infertilitatea nu va fi nicicand o prioritate pentru MS / autoritati, daca acestea nu sunt convinse ca infertilitatea trebuie sa fie o prioritate.

Sa constati realitatea si sa te plangi e usor, sa iei realitatea de guler si s-o schimbi e mult mai greu.

PS: ...si totusi!
N.C.B., multumesc pentru raspuns si pentru sfat. Deja m-am interesat (am asteptat atata timp pentru ca s-a repetat si aici sa nu sunam constant la MS ca sa nu deranjam inutil) si raspunsul care mi s-a dat la telefon este ca s-a formulat un raspuns la sesizarea mea, dar nu mi s-a trimis pe motiv ca urmeaza sa fie prevazut in noile norme (?!). Totodata, nici nu mi se poate elibera acest raspuns fizic, in scris, pentru a-l inainta conducerii clinicii deoarece "nu este un raspuns oficial, ci un punct de vedere" in sensul ca, daca mi s-ar da un raspuns potrivit normelor actuale, situatia nu se schimba cu nimic, abia in noile norme se vor rezolva (intr-o masura infima) problemele sesizate de mine si de alte persoane - respectiv aplicarea neunitara si uneori abuziva a acelorasi norme, din acelasi program, dupa bunul plac al conducerii fiecarei clinici.

Remarca mea privind prioritatile in sistemul medical de stat nu era o ironie, ci o constatare amara a unei realitati. O realitate pe care nu o putem schimba prea curand, din pacate. Stiu ca sunt alte probleme mult mai grave si constientizez ca morfina si multe altele nu suporta amanare. Totusi, nu inteleg admonestarea malitioasa referitoare la faptul ca doar m-as plange fara sa schimb nimic. Si eu ma lupt de ani intregi cu sistemul la fel ca multe alte femei si cupluri, in general, iar daca nu dau aici raportul complet nu inseamna ca nu fac nimic (nu doar pentru cazul meu, concret, ci si pentru constientizarea problemelor legate de infertilitate, in general, in Romania, unde, cum si in masura in care pot). Stiu de unde si cum a inceput campania voastra de advocacy, sunt recunoscatoare SOSI ca a mutat muntii in acest domeniu, chiar m-am oferit si eu sa va sprijin, am completat si v-am trimis chestionarul, am urmarit inclusiv apelurile voastre privind donatiile, dar, din pacate, firma la care lucrez nu e pe profit, ca sa putem vira impozitul catre voi, asa ca nu inteleg cum anume te-a deranjat comentariul meu sau ce ai avea sa-mi reprosezi. Credeam ca suntem o comunitate si ca putem discuta nu in sensul de a ne judeca sau de a ne acuza de diverse, ci de a gasi impreuna solutii la probleme comune. Asa ca ma retrag din discutie, n-as vrea sa irosesc timpul si atentia nimanui. Multumesc!
32 de ani, sotul - 35, incercam de 3 ani. Infertilitate primara feminina de cauza tubara, normospermie. Laparoscopie exploratorie in iunie 2011 - se constata ambele trompe obturate, aderente, sactosalpinx stang, se practica salpingotomie stanga si neosalpingostomie laterala stanga. Recomandare FIV. FSH ziua3: 5,39 mUI/ml, AMH 28,92 pmol/l (fertilitate optima 28,6-48,5). Mi s-a aprobat dosarul pentru FIV (primul) la clinica Dacia Medical Center din Bucuresti, dar m-am retras din cauza costurilor suplimentare nejustificate pe care le solicita. Ma pregatesc sa redepun dosarul la Giulesti.

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Sat Feb 25, 2012 9:39 am

Buna ziua,
Am o intrebare ref la depunerea dosarului pt FIV: ce tip de dosar trebuie sa folosesc? de carton / plastic, de incopciat sau plic?
Multumesc anticipat!
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
nusha
Posts: 211
Joined: Sun Jan 09, 2011 8:31 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by nusha » Sat Feb 25, 2012 10:07 am

Dosare de carton cu sina
36 ani.Cauza infertiltatii nu e clara inca. 5 inseminari, la una dintre ele avort menstrual, 2 FIV-uri nereusite, embrioni de proasta calitate.
FIV 3 aprilie 2012, la Polisano Sibiu-dosar aprobat decembrie- aproape reusit
FET august 2012- 2 blastocisti, reusit

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Sat Feb 25, 2012 10:25 am

Saru' mana mult pt raspuns.
Tocmai ma pregatesc sa merg la clinica sa-l depun, si eram in mare dilema... :)
O zi frumoasa!
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
ela_ella
Posts: 173
Joined: Thu Sep 01, 2011 2:34 am
Contact:

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by ela_ella » Sat Feb 25, 2012 1:35 pm

Alla76 wrote: ella, noi am citit normativa imediat ce a aparut, am discutat pe tema asta de sunt deja carunta...
scuze ca par acida, mi-s flamanda de ieri seara si nervoasa, asa ca ma scuzi... dar ai postat extras din normativa fara sa spui nimic, nici macar opinia ta sau motivul pt care ne subliniezi punctele, doar ai subliniat niste puncte binecunoscute de noi, discutate la greu de nenumarate ori si nerezolvate nicicum.
as putea si eu sa postez art. 12 alin 4 si sa spun ca azi e 24 februarie... cui foloseste? ca nu din vina noastra suntem in 24 febr si a trecut la fel si luna ianuarie... In tara asta se stie ca se incalca de catre autoritati legea la greu fara nici o repercursiune asupra autoritatii care a incalcat legea, dar cand un beneficiar e in intarziere e crucificat...
Asta-i tara in care traim...
Scuze daca am suparat....
Eu am facut o sesizare la MS, cu aceste articole. Am crezut ca poate mai doreste cineva si acestea sunt articole care trebuiesc punctate.

Fetele care au platit sume aditionale pentru procedurilor de la lit a-d de la art. 5 din norme, cum ati declarat pe proprie raspundere ca nu vi s-a cerut coplata? Fara aceasta declaratie, clinicile nu isi pot ptimi banii...
38 ani - AMH 1,66; FSH 8,28; LH 8,13; sotul 45 ani - astenoteratospermie
HSG 2010 - trompa stanga infundata complet (fara sanse din partea doctorilor de a fi desfundata)
IA nefinalizate - noiembrie 2011, ianuarie și februarie 2012.
FIV prin subprogram, clinica Giulesti. Beta HCG 14.06.2012 NEGATIV
IA august 2012 - test negativ
Laparoscopie noiembrie 2012 - trompe permeabile

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Sat Feb 25, 2012 2:46 pm

Am depus si eu dosarul, insa am indicele de masa corporala 20 (adica la limita) iar AMH-ul este 0.97 , insa valorea de referinta minima din buletinul de analize este de 0.8 deci practic nu ar fi in afara limitelor... Dna dr mi-a zis ca au avut un dosar refuzat din cauza indicelui de masa corporala de 20. A mai patit cineva asa? Ce credeti, am sanse sa mi se aprobe dosarul? (in rest, dna dr a zis ca este destul de bine sustinut dosarul...avem deja si 2 inseminari nereusite).
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
ela_ella
Posts: 173
Joined: Thu Sep 01, 2011 2:34 am
Contact:

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by ela_ella » Sat Feb 25, 2012 2:55 pm

cris8 wrote:Am depus si eu dosarul, insa am indicele de masa corporala 20 (adica la limita) iar AMH-ul este 0.97 , insa valorea de referinta minima din buletinul de analize este de 0.8 deci practic nu ar fi in afara limitelor... Dna dr mi-a zis ca au avut un dosar refuzat din cauza indicelui de masa corporala de 20. A mai patit cineva asa? Ce credeti, am sanse sa mi se aprobe dosarul? (in rest, dna dr a zis ca este destul de bine sustinut dosarul...avem deja si 2 inseminari nereusite).
Bafta Cris! Cu ambele esti in limita, asa ca eu zic sa nu iti faci griji
38 ani - AMH 1,66; FSH 8,28; LH 8,13; sotul 45 ani - astenoteratospermie
HSG 2010 - trompa stanga infundata complet (fara sanse din partea doctorilor de a fi desfundata)
IA nefinalizate - noiembrie 2011, ianuarie și februarie 2012.
FIV prin subprogram, clinica Giulesti. Beta HCG 14.06.2012 NEGATIV
IA august 2012 - test negativ
Laparoscopie noiembrie 2012 - trompe permeabile

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Sat Feb 25, 2012 4:08 pm

Ela multumesc ! Din pacate chiar au avut un dosar refuzat din cauza indicelui de masa corporala de 20 (asta fiind singurul motiv), apoi pacienta s-a mai ingrasat putin si a redepus dosarul, care i s-a aprobat.. :)
Sincer, mie mi se pare nedrept...dar asta e, ce putem face?! Momentan o sa vedem ce raspuns vom primi..
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
N.C.B.
Knowledge isn't power. Action is.
Posts: 2630
Joined: Tue Nov 29, 2011 5:16 pm
Location: Europe

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by N.C.B. » Mon Feb 27, 2012 9:16 am

clauditsa wrote: Remarca mea privind prioritatile in sistemul medical de stat nu era o ironie, ci o constatare amara a unei realitati. O realitate pe care nu o putem schimba prea curand, din pacate. Stiu ca sunt alte probleme mult mai grave si constientizez ca morfina si multe altele nu suporta amanare. Totusi, nu inteleg admonestarea malitioasa referitoare la faptul ca doar m-as plange fara sa schimb nimic. Si eu ma lupt de ani intregi cu sistemul la fel ca multe alte femei si cupluri, in general, iar daca nu dau aici raportul complet nu inseamna ca nu fac nimic (nu doar pentru cazul meu, concret, ci si pentru constientizarea problemelor legate de infertilitate, in general, in Romania, unde, cum si in masura in care pot). Stiu de unde si cum a inceput campania voastra de advocacy, sunt recunoscatoare SOSI ca a mutat muntii in acest domeniu, chiar m-am oferit si eu sa va sprijin, am completat si v-am trimis chestionarul, am urmarit inclusiv apelurile voastre privind donatiile, dar, din pacate, firma la care lucrez nu e pe profit, ca sa putem vira impozitul catre voi, asa ca nu inteleg cum anume te-a deranjat comentariul meu sau ce ai avea sa-mi reprosezi. Credeam ca suntem o comunitate si ca putem discuta nu in sensul de a ne judeca sau de a ne acuza de diverse, ci de a gasi impreuna solutii la probleme comune. Asa ca ma retrag din discutie, n-as vrea sa irosesc timpul si atentia nimanui. Multumesc!
Of! Nu o lua personal, ca nu era personal, Clauditsa, era pentru toti cititorii acestui subiect.

Nu era admonestare, era constatare. Si nu era malitioasa, era amara.

Replica ta a fost pentru mine doar prilejul sa mai spun inca o data: daca se opreste campania, se opreste si Subprogramul - asa imperfect cum e el - si se pierde tot ce s-a construit. Iar pentru a continua e nevoie ca de aer de implicare concreta.


Dovada suprema ca nu era o replica adresata tie, personal si individual, este ca stiu foarte bine ca tu ai trimis chestionarul completat. In acelasi timp, daca nu ne spui, eu/noi nu avem de unde sa stim ce ai facut tu "pentru constientizarea problemelor legate de infertilitate, in general, in Romania" - poate ideal ar fi sa ne conjugam eforturile, sa o facem impreuna. Nu?

Sprijinul pentru SOSI poate fi nu doar la nivel de donatii, ci si la nivel de concepere materiale, diseminare informatii, atragere de sprijin etc. Un apel ca acesta a ramas si in ziua de azi fara raspuns, desi aproape oricare dintre utilizatorii acestui forum ar fi putut contribui. Si asta e doar un exemplu...
To make a looooong story short:

FIV nr. 7 (ET nr. 10) reusit, martie-aprilie 2013, Grecia, dr. Konstantinos Giatras.

Din 16 decembrie 2013, mama Larei.

* * *

Daca doriti sa ma adaugati drept contact pe Facebook: Image ...
Pagina oficiala, de tip „LIKE”: Image
Grupul SOS Infertilitatea (closed group): Image

User avatar
symona29
Posts: 14
Joined: Tue Mar 29, 2011 9:55 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by symona29 » Mon Feb 27, 2012 12:38 pm

eliza_maria wrote:Buna ziua,

Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu dosare aprobate, tocmai am primit telefon de la Medlife ca a fost aprobat. :ymdaydream:
Multumesc.
buna, cind ai primit raspuns ? si la ce clinica esti daca nu te superi?

User avatar
symona29
Posts: 14
Joined: Tue Mar 29, 2011 9:55 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by symona29 » Mon Feb 27, 2012 12:48 pm

symona29 wrote:
eliza_maria wrote:Buna ziua,

Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu dosare aprobate, tocmai am primit telefon de la Medlife ca a fost aprobat. :ymdaydream:
Multumesc.
buna, cind ai primit raspuns ? si la ce clinica esti daca nu te superi?
felicitari, ma bucuram pentru tine si nici nu am realizat ca deja spusesei la ce clinica, o sa sun si eu la clinica la care sunt sa intreb si de dosarul meu.

User avatar
eliza_maria
Posts: 369
Joined: Tue Jan 10, 2012 8:54 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by eliza_maria » Mon Feb 27, 2012 1:08 pm

symona29 wrote:
symona29 wrote:
eliza_maria wrote:Buna ziua,

Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu dosare aprobate, tocmai am primit telefon de la Medlife ca a fost aprobat. :ymdaydream:
Multumesc.
buna, cind ai primit raspuns ? si la ce clinica esti daca nu te superi?
felicitari, ma bucuram pentru tine si nici nu am realizat ca deja spusesei la ce clinica, o sa sun si eu la clinica la care sunt sa intreb si de dosarul meu.
:) iti tin pumnii... pe mine m-au luat niste emotii cand m-au sunat...
37 ani, trompe obturate, Graves-Basedow, FIV1 Medlife iunie 2012, mamica fericita de Teodora. ET nov.2015, fara succes.

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Mon Feb 27, 2012 2:04 pm

Deci s-a intrunit comisia pe luna Februarie?

Felicitari pt dosarul aprobat si multa bafta tuturor!!!
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
symona29
Posts: 14
Joined: Tue Mar 29, 2011 9:55 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by symona29 » Mon Feb 27, 2012 5:10 pm

Buna, sunt foarte mandra ca ma pot numara printre fetele cu dosarul aprobat la DACIA, am primit vestea astazi,bafta tuturor

User avatar
cris8
Posts: 601
Joined: Wed Nov 17, 2010 4:32 pm
Location: Bucuresti

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by cris8 » Mon Feb 27, 2012 5:28 pm

symona felicitari si tie si multa bafta!!! ce de vesti bune !! [majoreta]
maine va fi dus si dosarul meu la Minister, asa ca data viitoare sper sa spun si eu ca voi..
Acum sa vedem oare cand se va intruni comisia in luna Martie,eu sper cat mai repede.. :)
In sfarsit, cea mai fericita mamica de fetitza absolut perfecta !!!

User avatar
SOS Infertilitatea
Administrator
Posts: 10410
Joined: Fri Sep 11, 2009 3:03 pm
Contact:

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by SOS Infertilitatea » Mon Feb 27, 2012 5:30 pm

Felicitari noilor "admise", sa fie cu noroc. %%-

In martie nu se va reuni comisia, ca nu sunt dosare, au fost analizate toate cele depuse pana pe 25 februarie, urmatoarea comisie va fi la inceputul lui aprilie.
I always wondered
why somebody didn’t do
something about that,
then I realized
I AM SOMEBODY.

[...and you, and you!]

Grup FB infertilitate si actiuni asociative
Grup FB proceduri cu gameți donati
Grup FB adoptie
Grup FB sarcina & parenting

Pagina FB infertilitate
Pagina FB adoptie
Pagina FB a initiatoarei Asociatiei


Image ... Image... Image ... Image ...Image ... Image... Image

User avatar
Alla76
Posts: 485
Joined: Mon Jun 07, 2010 8:40 pm

Re: Subprogramul! 579 dosare aprobate, 296 FIVuri efectuate

Post by Alla76 » Mon Feb 27, 2012 6:21 pm

cris8 wrote:Am depus si eu dosarul, insa am indicele de masa corporala 20 (adica la limita) iar AMH-ul este 0.97 , insa valorea de referinta minima din buletinul de analize este de 0.8 deci practic nu ar fi in afara limitelor... Dna dr mi-a zis ca au avut un dosar refuzat din cauza indicelui de masa corporala de 20. A mai patit cineva asa? Ce credeti, am sanse sa mi se aprobe dosarul? (in rest, dna dr a zis ca este destul de bine sustinut dosarul...avem deja si 2 inseminari nereusite).
eu nu cred ca dosarul ala a fost refuzat din cauza IMC-ului de 20...din cate stiu eu normopanderal e intre 18,50 si 24,99, deci un indice de 20 nu constituie motiv legal de refuzare a dosarului
oligo-girl, MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 4G/5G heterozigot, 3 IUI nereusite, 3 IUI anulate, sarcina obtinuta natural, neconfirmata ecografic doar prin beta HCG, pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009, FIV1 Debrecen - reusit (ET 26.11.10) cu hiperstimulare gr 3, sarcina sub clexane 0,4, oprita din evolutie in s8. FIV 2 la Timisoara!!!! in cadrul programului national punctie 09.05.12 ET 12.05.12 cu 2A de 8 celule si 1B de 4 celule; la rece avem 2 blastocisti cuminti. Beta ziua 11 de la ET = 177,12 ziua 13ET 337,26 ziua 20 ET 3328,33

Post Reply