dariana13 wrote:Buna fetelor
Eu intru destul de rar pe forum, azi am intrat sa o votez pe Elena si sa vad cum stau lucrurile cu programul FIV. Succes tuturor si celor care au intrat in program si celorlalte.
Nu ma pot abtine sa nu va impartasesc ceva din experienta vietii mele.
M-am inscris pe forum in oct.2009 cand scriam aici la ,,sa ne cunoastem,, ca am 41 ani, ca-mi doresc un copil de 19 ani, si am 5 sarcini oprite in evolutie (4 foarte mici si 1 la 16 saptamani).
Scriu azi la aproape 2 ani de atunci, deci am 43 ani, sotul 49 ani, ne dorim copii de 21 de ani si azi suntin saptamana 27, cu un baietel la purtator.
Asteptam cu nerabdare sa treaca timpul, dar ce mai conteaza daca tot am asteptat 21 ani. Asteptam fiecare eco sa-l vedem, si mai ales asteptam sa-l tinem in brate.
Va doresc tuturor sa aveti rabdare, sa aveti incredere in DD, sa nu renuntati niciodata la visele voastre, sa sperati, si nu uitati ca sunt si minuni care ni se pot implini chiar noua. Eu anul trecut am renuntat la orice investigatii, la orice tratament, dar nu la ideea de a fi mama. Speram ca intr-o zi sa reusesc, dar vedeam destul de sumbra reusita.
( recomandarea fiind FIV la Viena cu analiza genetica a embrionului, financiar nu-mi permit).
Va pup pe toate.
Wooooowwwww! Dariana, felicitari!!! M-ai impresionat foarte mult si mi-ai dat putina sperata prin povestea ta! Super!