N.C.B. wrote:Bineinteles ca din convingere, dar si cei mai sincer dedicati si convinsi oameni au nevoie de somn, mai ales cand fac o munca de concentrare, precum bugete.![]()
Pana urc niste poze de la Istanbul, haideti sa spunem si celor care ne citesc despre ce e vorba - desi deocamdata nu e nimic concret, rezultatele le vom afla abia prin noiembrie. Doar am semanat, in speranta ca vom si culege.
Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile a lansat un apel la proiecte in cadrul Programului de Cooperare Romano-Elvetian, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile - Schema de grant pentru ONG-uri.
Deadline-ul a fost aseara, iar Irina si cu mine ne-am apucat practic luni de scris proiectul, cu tot ce implica (desi nu cantitatea e criteriul, au iesit 52 de pagini doar cererea de finantare si bugetul; de anexe nici nu mai zic - desi si pe alea s-a muncit, am avut inclusiv acord scris de parteneriat cu asociatia din Elvetia, cu care suntem colegi in Fertility Europe - tot de luni incoace l-am facut si pe asta). A fost enorm de lucru, proiect serios, de-ala la care lucreaza echipe de profesionisti cu saptamanile, asa ca a trebuit sa facem din noapte zi. Irina este o eroina, ea fiind si in FIV in prezent, iar pentru ea medicamentele nu sunt anodine, o perturba realmente.
A fost un carusel total, mai ales lupta cu cronometrul, am depus proiectul aseara, cu 18 minute inainte de deadline.
Tin pumnii ca sa primiti fondurile, stiu ca le-ati folosi la maxim!