Raluca, m-ai identificat, hehe!
Clar ca batem palma cu poza romantica de familie cu mama in pantaloni bufanti:)) deja ma gandesc unde ar veni poza, in care parculet sa gasesc un decor asemanator, un delut mai lin, un copac cu crengi asa mai razlete
una peste alta am fost la eco acuma lasai poseta din mana, sunt plina de frig in oase si entuziasm in suflet pentru ca foliculii mei cresc si sper ca nu degeaba ca le dau la ore fixe menopur si gonal f, numa trufandale! am 18 potentiale ovule cam pe la 18 mm in medie, pt ca am unu pe la 20! ma simt ca un cofrag umblator de mi-e si frica sa ma asez pe scaune, am mereu senzatia ca stau chiar pe oua.. M-am mirat putin ca nu declansez azi mai lasam pana maine, dar la ciclu asta am promis ca nu ma mai agit degeaba, oricum medicul meu deja a facut minuni pentru mine, nici in visele mele cele mai erotice nu as fi visat la 18 foliculi pe ovarutele mele! si cand ma gandesc ca au existat unii care au vrut chair sa le acuze de rezerva ovariana scazuta! rusine!
Chiar nu imi mai fac probleme si STIU ca o sa raman insarcinata, am endomentru de 12, eu care la prima tentativa il aveam jumate.
multumesc de urari si "cobiri" Raluca !Ioana, tu cum esti cu burtica? cate saptamani ai deja?parca si tu facusesi un fiv abroad dar DD a decis sa iti faca o surpriza sa va bucurati de minunile conceperii naturale! Eh, asta da! As apreca si eu un asemnea gest!