Eva_Maria wrote:Dana, am vazut ca tu initial ai facut beta in ziua 9 dupa ET.mie mi-a zis ca o sa fac testul in ziua 10.la cat timp de la ET ai avut acele mici sangerari? Eu sunt in Z5 si nu am nimic: balonare, ameteala etc...doar sanii ma dor putin dar nu exagerat. Micile sangerari nu sunt obligatorii pentru implantare sau da?
Hai sa-ti zic exact cum a fost la mine: eu am facut embriotransferul in data de 18.11 si joi in 27 noiembrie la serviciu (nu am avut nici o zi de concediu) aveam asa o stare ciudata, eram putin ametita (dar am baut un pic de cafea),ma durea burta, eram si constipate (dar am rezolvat am fost la toilet) apoi am luat si nospa k nu stiam exact de ce ma doare burta, si la toilet aveam asa firicele rosii pe hartie -si am intrat in panica panica panica , am zis k imi vin rusii si gata cu visele si sperantelele mele la ora 17:00 am ajuns la laborator sa imi recoltez beta rezultatul a fost 9.56 mic dar pozitiv, am trimis mail doct si a zis k nu e relevant, ok ma bucuram k nu e negativ dar eram trista ca k nu e valoarea mai mare ... apoi la toilet iar firicele rosii si iar panica panica panica desi beta era mic dar pozitiv in fine am stat ca pe jar... deci joi si vineri am avut firicele rosii nu maro, sambata in 29.11 la ora 10 dimineata am repetat beta iar valoare a fost 14.90 iarasi bucurie dar nu prea mare ca iarasi era valoare mica , dar valoare mica nu era la 48 de ore ci la aproximativ 31 de ore bun... in afara de costipatie nici o senzatie...marti dimi in 02.12 adica in ziua 14 valoare beta 101.17!!!
Nu stiu daca sangerarile sunt obligatorii...
Mie doct mi-a zis de la bun inceput sa fac beta in ziua 14 .
Ma gandesc k valaore beta a crescut atat de greu din cauza ca am transferat embrioni de ziua 3 .
Ai grija de tine,stai la caldurica!
Sanatate tuturor!
Eu 29 - o trompa permeabila ; sotul 32-asthenoteratozoospermie
CA=125; AMH=1.62
IA 29.05.2013 nereusita Columna
IA 24.06.2013-nereusita Columna
FIV 1-octombrie 2013 negativ, Columna
FIV 2- noiembrie 2014, 5 ovocite obtinute, 3 embrioni transferati de ziua3, beta z 14 =101,17 Wellborn, magneB6/2zi, acid folic, femibrion, medrol, vitamina E, fraxiparina 0.4, aspenter tot a 3a zi, utrogenstan 600/zi cu toate astea ...SOE 8 saptamani fara sangerare,fara durere,fara efort...
MTHFR A1298C-heterozigot
FACTOR XIII V34L-heterozigot
PAI-I 4G/5G-heterozigot
EPCR-prezenta alelele A2/A2