Felicitari Ciquita, Doamne ajutaaaaaa pe mai departe!!! Exact la fel simt si eu, imi vine sa mai scriu ceva ce am facut la eco, si dupa aman, zic stai sa mai fac o eco sa fiu sigura, una peste alta pe 15 apr am morfo de trim 3, sper sa vin cu vesti bune.
Nicole, cum sa uit asa ceva, imi amintesc fiecare esec si lacrima, crede ma ca am momente cand inca nu mi vine sa cred, ma intreb: oare chiar e adevarat?!?! Lara e minunata dupa cum se stie
![:) [heart]](./images/smilies/heart.gif)
Swan, mie mi au dat Adalat, e o nifedipina, fara a avea tensiune sau semne de preeclampsie, fix pt contractii, cand am citit prospect am avitat 1 sapt sa l iau, dar intr o seara aveam iar ctr la 15 min si am luat, de atunci am vreo 15 pe zi, si mai usoare, nu 30 cum aveam, poate chiar mai multe. Si l suport si f bine. Plus magnerot, no spa la nevoie.
Adriana, am facut in sapt 28 testul, e nasoala glucoza aia, dar nu ceva horror, mi a iesit bun rezultatul. Nu aveam predispozitie, l am facut strict ca am gemeni.
Si eu am simtit intepaturi si junghiuri vagin, ecografic nu au afectat colul, deci nu stiu ce sa zic ca e cu ele.
Azi am fix 31 sapt, primu pas sa ajungem la 32, dupa 34-35 si dupa chiar stau linistita, si bineinteles sa fie ei sanatosi.
Am semnat contract la privat, si chiar imi doresc sa nasc acolo, insa pt asta am nevoie sa ajung la 36-37( altfel nu am finante sa stau cu ei internata in spital privat).
Oricum cum vrea Dumnezeu, pana acum mi a cam dovedit ca nu e dupa mine.
Va imbratisez pe toate!!