Eva, citind ce tratament iei, m-a si apucat rasul. Exact ce am laut eu, parca dr. mea ti l-ar fi prescris. Daca citesti din urma, vezi ca am avut si eu contractii de la 24 saptamani, fff dese si fff puternice. Nu eram in stare sa merg nici pana la baie, a fost cumplit... Am primit tot cocktail-ul pe care il ai si tu acum, si l-am luat pana la 29 saptamani, dar contractiile persistau. Atunci am mers la consult aici, la medicul cu care voi naste (nu nasc cu dr. care mi-a urmarit sarcina, si care lucreaza in TM doar la privat, ci voi naste aici cu un medic arab, la stat - dar spitalul e nou, totul e ca la privat, nu duc absolut nimic de acasa, in schimb nu platesc cei 1500 euro).
Ii zic arabului de contractii, ma intreaba ce tratament iau, si cand ii spun, si-a facut cruce cu mana stanga. A zis ca asa ceva n-a auzit in viata lui, ca imi dau uterul peste cap, ca oricum nu mai reactioneaza la asa bomba de cocktail, si sfatul lui e sa pastrez doar No Spa, la nevoie. I-am zis ca am contractii puternice (chiar si in timpul ecografiei era burta beton, si zicea ca rar a mai vazut asa ceva), si ma tem sa reduc tratamentul, ca nu vreau sa nasc prematur. Era ingrijorat ca, oricum, voi avea probleme cu uterul dupa nastere, pentru ca un astfel de tratament il da peste cap si nu se va mai retrage...
Am luat decizia sa reduc din medicatie, din moment ce oricum, nu isi facea efectul... Am renuntat la prog. injectabil, la Magnerot si la No Spa, si am fost mai ok, nu mai aveam contractii decat rar. Apoi am scos si Lutinusul de dimineata, mergand doar cu Arefam seara si cu Uscosin de 3 ori/zi, pe care apoi le-am redus. Contractiile au disparut complet, si nici nu au mai revenit. Dr. de la Tm m-a certat si mi-a reintrodus tratamentul, dar eu nu l-am mai luat... Cred ca uterul nu mai stia cum sa reactioneze cand luam atatea, se intarea din minut in minut.

Eva, tu faci cum vrei, eu doar ti-am spus cum a fost la mine, in situatie similara. A fost greu sa iau o decizie, dar ma bucur ca am luat-o pe cea buna. Am si ramas cu o plasa de medicamente, daca ai nevoie sa-mi zici.
Eu sunt tot in formula 2 in 1, Duminica ma va interna si Luni dimineata il scoatem pe bebe cu nasucul in lume. Parca e un vis, nu pot sa cred. Ma simt groaznic, sunt fff umflata la maini si picioare, nu pot inchide nici pumnul, si picioarele nu-mi ai intra nici macar in slapi cu scai... De ieri ma doare rau si spatele jos in dreapta, ma gandesc ca poate nu-mi mai functioneaza rinichiul drept, ca ma inteapa cumplit. Maine am zis ca facem sedinta foto cu burtica, sa vad daca sunt in stare...
Din pacate, casa e inca intoarsa, sper sa terminam curatenia, pana Sambata. Bagaj de spital nu am, nu trebuie sa duc nimic, insa tot va trebui sa imi pregatesc cate ceva. Nu ma gandeam ca ma vor prinde 38 sapt. in halul asta, cu toata casa intoarsa si cu nimic pregatit...