Mersi Irisana! Fii curajoasa și răbdătoare, ai sa vezi ca va fi bine și pentru voi!
Mult succes!
Mersi Irisana! Fii curajoasa și răbdătoare, ai sa vezi ca va fi bine și pentru voi!
Mersi Georgi! Și ție mult succes la următoarea încercare. Mai și blasto congelati, nu?Georgiana Mihai wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 4:09 pmLevender ma bucur ca este totul bine. Sper sa te faci bine repede si sa treaca stariile de rauLavender wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 1:24 pmBuna, fetelor!
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum, am citit acum pe scurt ultimele evenimente. Îmi pare rău pentru nereușite, capul sus și nu pierdeți speranta!
Eu sunt ok in mare, creștem bine. Am făcut prima morfologie și testul de ADN fetal și este ok. O sa avem o fetita, ar trebui sa iasă Săgetătoare ca ma-sa!
Am dus destul de greu sarcina pana acum, cu stari de rău, tensiune, amețeli, iar de o săptămâna sunt super răcita și stau in pat. Dar mereu îmi spun ca asta nu e nimic in comparație cu binecuvântarea din burtica mea și cu lupta de pana acum.
Știu ca lucrurile se întâmpla in viața cu un motiv și ne ies in cale oameni, care ne facilitează accesul la informații exact atunci când trebuie și când suntem pregătiți sa le auzim. Eu sunt foarte recunoscătoare acestui portal, tuturor fetelor care și-au făcut timp sa ma îmbărbăteze când eram speriata și nu știam încotro.
In mod special lui Lorelei și Jurnal de fiv, care mi-au deschis drumul asta. Sunteți speciale, fete dragi, mereu cu energie și o vorba buna pentru cine are nevoie.
Ma rog sa va ajute Dzeu pe toate sa va îndepliniți visul cât mai curând!
![]()
![]()
![]()
Am scăpat pana lună viitoare cand fac iaririsana wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 4:27 pmBravo, ai fost f curajoasa! Ai scapat! Tu ziceai ca apoi o sa si conduci multi km, nu?Yminodora wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 4:46 pmAm terminat si eu cu histeroscopia . Pana la urma mi sa facut fara anestezie doar un supozitor si paracetamol. A fost suportabil, daca nu ar fi zgâriat endometrul nu as fi simtit nimic. A durat putin dar destul de dureros cand a a inceput sa zgârie endometrul. Acum mia dat antibiotic 14 zile pt niste pete roși ( posibil infectie).
Pe 5 august refacem histeroscopie si daca totul e ok facem fiv pe ciclul din august.
Sigur se rezolva, nu uita sa iei probiotic, o sa vezi ca te va ajuta, si sa incerci sa bei si kefir, iaurt.Yminodora wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 6:23 pmAm scăpat pana lună viitoare cand fac iaririsana wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 4:27 pmBravo, ai fost f curajoasa! Ai scapat! Tu ziceai ca apoi o sa si conduci multi km, nu?Yminodora wrote: ↑Fri Jul 05, 2019 4:46 pmAm terminat si eu cu histeroscopia . Pana la urma mi sa facut fara anestezie doar un supozitor si paracetamol. A fost suportabil, daca nu ar fi zgâriat endometrul nu as fi simtit nimic. A durat putin dar destul de dureros cand a a inceput sa zgârie endometrul. Acum mia dat antibiotic 14 zile pt niste pete roși ( posibil infectie).
Pe 5 august refacem histeroscopie si daca totul e ok facem fiv pe ciclul din august.. Da eu trebuia sa conduc însă din fericire sotul meu sa recuperat destul de bine si a condus el pana acasa, am reusit chiar sa si dorm putin in masina. A fost bine per total acum ma chinui cu dureri de stomac de la antibiotic pt ca trebuie sa iau doxicilina 2 pe zi si flagyl 4 pe zi. Trec eu si de asta.
Sunt sunt, nu am de ales si sa stii ca reusita ta imi da si mie sperante
Ma bucur ca ai reusit sa te linistesti putin. Pas cu pas veti trece cu bine peste toate etapele.Lavender wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 5:28 pmMersi mult! Tu mai ai puțin, așa?jurnaldefiv wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 4:56 pmDoamne ajuta, important e ca bebe e bine, ma bucur mult pt tine. Sper sa iti treaca starile de rau si raceala cat de curand. Drum cat mai lin in continuare, nici nu o sa iti vina sa crezi cum trec saptamanile. Fiecare cu doza ei de emotii, fara indoiala (cei care zic ca "imediat a trecut" - prieteni, apropiati, parinti - nu stiu ce e in sufletul nostru si cum parca tii minte fiecare zi cu starile pe care le ai).Lavender wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 1:24 pmBuna, fetelor!
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum, am citit acum pe scurt ultimele evenimente. Îmi pare rău pentru nereușite, capul sus și nu pierdeți speranta!
Eu sunt ok in mare, creștem bine. Am făcut prima morfologie și testul de ADN fetal și este ok. O sa avem o fetita, ar trebui sa iasă Săgetătoare ca ma-sa!
Am dus destul de greu sarcina pana acum, cu stari de rău, tensiune, amețeli, iar de o săptămâna sunt super răcita și stau in pat. Dar mereu îmi spun ca asta nu e nimic in comparație cu binecuvântarea din burtica mea și cu lupta de pana acum.
Știu ca lucrurile se întâmpla in viața cu un motiv și ne ies in cale oameni, care ne facilitează accesul la informații exact atunci când trebuie și când suntem pregătiți sa le auzim. Eu sunt foarte recunoscătoare acestui portal, tuturor fetelor care și-au făcut timp sa ma îmbărbăteze când eram speriata și nu știam încotro.
In mod special lui Lorelei și Jurnal de fiv, care mi-au deschis drumul asta. Sunteți speciale, fete dragi, mereu cu energie și o vorba buna pentru cine are nevoie.
Ma rog sa va ajute Dzeu pe toate sa va îndepliniți visul cât mai curând!
![]()
![]()
Sarcina usoara in continuare!
Îți țin pumnii sa fie totul bine pana la capăt. Cred ca ești emoționată sa îți cunoști micuțul!
Eu am început sa ma relaxez puțin, mi-am dat seama ca îngrijorările nu aduc nimic bun și ca oricum ce trebuie sa se întâmple se va întâmpla, adică tot cum e voia lui Dzeu va fi. Odată ce am realizat asta, las sa curgă totul.
Mi-a dat Omez si Bio-Sunirisana wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 7:31 pmSigur se rezolva, nu uita sa iei probiotic, o sa vezi ca te va ajuta, si sa incerci sa bei si kefir, iaurt.Yminodora wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 6:23 pmAm scăpat pana lună viitoare cand fac iar. Da eu trebuia sa conduc însă din fericire sotul meu sa recuperat destul de bine si a condus el pana acasa, am reusit chiar sa si dorm putin in masina. A fost bine per total acum ma chinui cu dureri de stomac de la antibiotic pt ca trebuie sa iau doxicilina 2 pe zi si flagyl 4 pe zi. Trec eu si de asta.
E bine sa eviti sa papi multa carne, paine si zahar/dulciuri...pt ca iti vor strica si mai tare flora deja data peste cap. Take care!
Nastere usoara iti doresc!jurnaldefiv wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 7:38 pmMa bucur ca ai reusit sa te linistesti putin. Pas cu pas veti trece cu bine peste toate etapele.Lavender wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 5:28 pmMersi mult! Tu mai ai puțin, așa?jurnaldefiv wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 4:56 pm
Doamne ajuta, important e ca bebe e bine, ma bucur mult pt tine. Sper sa iti treaca starile de rau si raceala cat de curand. Drum cat mai lin in continuare, nici nu o sa iti vina sa crezi cum trec saptamanile. Fiecare cu doza ei de emotii, fara indoiala (cei care zic ca "imediat a trecut" - prieteni, apropiati, parinti - nu stiu ce e in sufletul nostru si cum parca tii minte fiecare zi cu starile pe care le ai).
Sarcina usoara in continuare!
Îți țin pumnii sa fie totul bine pana la capăt. Cred ca ești emoționată sa îți cunoști micuțul!
Eu am început sa ma relaxez puțin, mi-am dat seama ca îngrijorările nu aduc nimic bun și ca oricum ce trebuie sa se întâmple se va întâmpla, adică tot cum e voia lui Dzeu va fi. Odată ce am realizat asta, las sa curgă totul.
Eu mai am foarte putin, asa este. Fix de astazi intr-o luna am programata cezariana. Emotii inca nu am la modul major si sunt convinsa ca e din cauza ca, desi am o burta de mai am putin si ma rostogolesc, bebe galopeaza, suntem cu pregatirile pe ultima suta de metri, gafai si ma misc greu - inca nu realizez.
Vor veni si emotiile, sunt sigura, le astept cu drag asa cum astept marea intalnire si ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi cum a avut si pana acum.
Multumesc mult, asemenea. Da, cu dna doctor Veliscu, la Regina Maria.Adinuta30 wrote: ↑Mon Jul 08, 2019 2:56 pmNastere usoara iti doresc!jurnaldefiv wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 7:38 pmMa bucur ca ai reusit sa te linistesti putin. Pas cu pas veti trece cu bine peste toate etapele.Lavender wrote: ↑Sun Jul 07, 2019 5:28 pm
Mersi mult! Tu mai ai puțin, așa?
Eu mai am foarte putin, asa este. Fix de astazi intr-o luna am programata cezariana. Emotii inca nu am la modul major si sunt convinsa ca e din cauza ca, desi am o burta de mai am putin si ma rostogolesc, bebe galopeaza, suntem cu pregatirile pe ultima suta de metri, gafai si ma misc greu - inca nu realizez.
Vor veni si emotiile, sunt sigura, le astept cu drag asa cum astept marea intalnire si ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi cum a avut si pana acum.
Nasti cu dna doctor Veliscu,din cate imi amintesc esti pacienta ei,si eu tot cu ea o sa nasc in octombrie,deocamdata am optat pentru Giulesti,dar stau inca pe ganduri...
Neata, probabil am fost puse intr-o pozitie care a favorat eliminarea lor. Inlocuieste-le cu alte doua capsule, pentru ca progesteronul este foarte important in aceasta perioada. Multa bafta la beta.Onyyy wrote: ↑Tue Jul 09, 2019 9:45 amBuna dimineata! Este prima dată când postez pe acest grup. Ma numesc Ioana am 29 de ani si urmez tratament pentru sarcina. Am făcut transferul acum o saptamana cu blastocisti notati bc si cb de calitate mai slaba si am foarte multe întrebări. In primul rand am emoții foarte mari pentru ca vineri trebuie sa fac beta hcg. Urmez tratament cu cyvloproginova si utrogestan . In aceasta dimineața dupa ce am pus intravaginal utrogestanul am stat vreo jumatate de ora in pat si cand m - am ridicat am simtit cum cele 2 capsule au fost eliminate. Cand am verificat pe tampon erau intr-adevar cele 2 capsule topite dar ca niciodata au fost eliminate întregi. Ce poate insemna acest lucru . Va rog daca vi s a intamplat asa ceva sa imi spune ti si mie
Eu puneam 9 pe zi cand eram in perioada in care esti. Nu e prea mult de vreme ce s-a eliminat. Pune linistita. Progesteronul ajuta la sustinerea sarcinii, este cel mai important in aceasta perioada.
E normal sa ai emotii, dar incearca sa nu te stresezi prea mult. Uita-te la un serial, multe episoade o sa iti distraga atentia.
Baga seriale, comedii, citeste o carte, fa ceva plimbari linistite.
Irisana cum esti? Ai mai repetat beta?