Trandafir wrote: ↑Mon Mar 02, 2020 9:30 pm
irisana wrote: ↑Fri Feb 28, 2020 5:21 pm
Bafta Maria, sa iasa bine. Faci in Ro?
Fetele de Lavender mai stie cineva ceva? Cred ca e aproape de final?
Lavender are o fetita din Decembrie. Si ea si copilul sunt bine, sanatoase!
Fete dragi și luptătoare!
Nu am mai intrat demult si m-am bucurat maxim astăzi sa văd ca unele dintre voi sunteți un pas mai aproape de a va îndeplini visul.
Lore, Criss, felicitări!!!! Sa va ajute Dumnezeu sa duceți sarcina cu bine pana la capăt!
Mult succes tuturor!
Eu sunt de 2 luni jumătate mămica fericita de fetita minunata. A fost un drum greu, am dus greu sarcina, pe final am avut probleme mari cu tensiunea și am luat medicamente pana acum de curând. Am născut la 38 de săptămâni și vreo 5 zile, după operație recuperarea a fost dificila, abia după vreo 2 luni mi-am revenit complet.
S-au legat toate bolile de mine cu sistemul imunitar scăzut. Încă ma resimt. Totuși, vârsta își spune cuvantul in recuperare.
Dar toate astea trec și minunea mea rămâne!
Vreau sa va încurajez sa mergeți înainte și sa credeți in visul vostru.
![happy [majoreta]](./images/smilies/majoreta.gif)
Oricât de greu pare acum, exista un drum potrivit pentru fiecare.
Va pup cu drag!
![:) [heart]](./images/smilies/heart.gif)
Eu: 40 de ani, sarcina extrauterina in 2017, in urma căreia am rămas doar cu trompa dreapta. AMH 1,9 in mai 2018. AMH 2,45 in Octombrie 2018. Analize hormonale ok. Endometru ok, după histeroscopie cu eliminarea mai multor polipi endometriali.
El: 39 de ani, spermograma variază in funcție de moment. In mai, 2% forme morfologice normale.
29.05.2018 FIV 1: stimulare ovariană cu Gonal f și pergoveris. 7 embrioni, 5 s-au dezvoltat pana in Z5, transferat 1 blasto 6 BB și 4 congelati. Beta negativ. Ne pregătim de FET.
Iulie 2018: histeroscopie, nimic special găsit, endometrul nu este prea omogen, dar medicul spune ca nu împiedica sarcina cu nimic.
FET 1: 29.09.18, 2 blasto calitatea 5AB și 5BB de ziua 5-6 transferați, nereușit
Mai am 2 blastocisti de calitatea 5CC și 4CC congelati
FIV 2 Aprilie 2019, protocol lung, 10 ovocite, 6 fertilizate in ziua 1, asteptam ziua 5.
ET Aprilie: 1 blastocist 3BB și un early blasto transferați, restul nu au rezistat pana in ziua 5
Beta ziua 9: 118. Beta ziua 11: 238. Beta ziua 15 de la transfer: 1520

Ecografia de confirmare la 6 săptămâni: arată ok, sac gestațional și activitate cardiaca.
Ecografia la 10 săptămâni: bebe se dezvolta normal.
Morfologie trimestrul 1 ok.
Test ADN Veracity ok. O sa avem o fetita!
![papa2 [feed2]](./images/smilies/bb17.gif)
Morfologie trim. 2 ok
La eco din August, in săptămâna 23, s-a văzut prea mult lichid amniotic, lucru riscant pentru sarcina. Urmează teste suplimentare. Morfologie trim. 2 refăcută, ok. Variatii de tensiune urmărite îndeaproape, regim alimentar pentru prevenția diabetului gestațional. Lichidul se menține in grafic, la limita de sus.
Doamne ajuta-ne!
Vineri, 13 Decembrie 2019, s-a născut fetita noastră, Ana Ilinca, minune de la Dumnezeu. Sănătoasă și foarte frumoasa
![papa2 [feed2]](./images/smilies/bb17.gif)