Lavender wrote: ↑Tue Mar 03, 2020 7:28 pm
CrissPatri wrote: ↑Tue Mar 03, 2020 7:18 pm
Lavender wrote: ↑Tue Mar 03, 2020 6:27 pm
Felicitări! Ești deja in săptămâna 20! Super!
Legat de grijile tale: 9 kg e destul de mult dar nu e o regula. Poți avea putina grija ce mănânci. Eu am ținut dieta preventiv pentru diabet gestațional și nu am mâncat dulce, pâine puțină, fructe cu măsura și s-a văzut.
Și dacă vei ajunge sa ai colul mai scurt, soluții sunt, poți sta la pat la un moment dat. Mergi des la controale și oricând simți ca ceva nu e ok, ca nu mai mișca așa de mult bebe sau ca mișca prea mult, camera de garda- valabil mai încolo puțin, prin trim 3. Eu am abonament la regina Maria și aceste consulturi erau incluse. Era un confort psihic sa știu ca pot sa le fac.
Mult succes pe mai departe și încearcă sa rămâi relaxata.
Multumesc mult! O sa incerc sa fiu mai atentă la alimentație, deși nu pot sa zic ca am facut excese, la sarcina gemelara am inteles ca e recomandat sa iei chiar 16 kg...mie mi se par multe....om vedea, la consult merg la 2 saptamani, câteodată si mai des, până acum nu a fost nevoie de camera de garda si sper sa nu fie nevoie.
Pai 16 kg e ok dacă iei. Ideea este ca in ultimul trimestru se acumulează cele mai multe kg. Eu avem cam 7-8 pana in luna a 7-a. In final am ajuns la 13-14.
La camera se garda poți merge și așa sa stai liniștita dacă simți ca ceva nu e chiar ok. Din luna a 7 a e bine sa urmărești mișcările lor sa miște zilnic. Eu ma așezam pe spate și mângâiam burtica și ii vorbeam. Atunci începea sa dea câte un picioruș.
Multă bafta și sarcina ușoară!
Lavender felicitari si imbratisari pentru minune, Criss ma bucur mult ca sunteti bine si tu si minionii, ff bine ca ramai acasa, e bine sa te menajezi cat de mult se poate si e nevoie. Sa fie totul cum trebuie si de-acum incolo pana cat mai aproape de termen!
Legat de kg, nu cred ca ai motive de ingrijorare din ce scrii.
Nu ma dau de exemplu dar scriu ca experienta personala. Eu am luat 20 de kg in sarcina, dar nimeni nu le-a vazut
Eu sunt ce e drept si destul de inalta, 1.75, si aveam vreo 63 kg cand ramas insarcinata. Am avut burta destul de mare, bebe e fost de 3.400 la nastere. Am inceput sa "simt" kilogramele fe pe la 6 luni jumate', bine deja si burtica era marisoara si incepe miscatul mai greu si mai leganat.
E drept, nu m-am abtinut de la nimic dar nici nu am avut chestii sa mananc ciocolata noaptea sau borcane cu dulceata. Am avut pofta mare de dulciuri in ultimele 3 luni, la serviciu imi comandam uneori pizza cu ciocolata

(ceva absolut senzational, as manca si acum). Am incercat insa sa mananc corect si am reusit fara dificultate, adica mic dejun (sa existe si sa fie proteic, vitaminizat etc), pranz cu carnita, salate sau supe creme etc., seara mai pe verzituri. Am mancat la greu broccoli, spanac, urzici, toate cele.
La 3 saptamani dupa nastere disparusera 12kg, fara sa fac absolut nimic in mod deosebit. Dupa cam 2 luni aveam 17 pierdute si cam acolo am ramas, cu 3 deci in plus fata de greutatea initiala. Din astea, 2 sigur sunt pe burta, a ramas nitica, nu mult dar e taaaare greu de dat jos

incerc sa fac abdomene sa mai dau macar putin din ea jos, dar per total lucrurile sunt ok. Ma rog, pielea si altele nu vor mai fi niciodata la fel

, in primul rand varsta nu iarta pe nimeni, nu mai am cum sa fiu la 38 ca la 28 orice as face. Dar toate astea fac parte din implinirea de a face un copil, imi iubesc inclusiv cicatricea de la cezariana. Acum, ca o fi mai greu sau mai usor sa dau jos ce mai am de dat, vedem. Sanatoase sa fim noi si bebeii, asta conteaza, restul se fac cu disciplina si vointa.
Pupicei.
eu 34 el 26 in 2016 cand am inceput.
2016 - 3 IA ciclu natural (Giulesti), nereusite.
FIV1 Dec 2016 (Giulesti), 2 blasto, 6 morule.
ET
1 Dec 2016 2 blasto, beta 49.9, SOE 7s.
FET
2 Mar 2017 2 morule, beta negativ.
FET
3 Aug 2017 2 morule, beta negativ.
FET4 Ian 2018 anulat-opriti din evolutie la decongelare).
FIV2 Mar 2018 (Unica Praga): 2 z3, 3 blasto.
ET
4 Mar 2018 2 embrioni z3, beta negativ.
FET
5 Iul 2018 2 blasto, beta negativ.
FIV3 Nov 2018 (Columna/ASSMB): 4 blasto.
ET
6 Nov 2018 1 blasto 2AA, beta z8 34.5.
August 2019 - suntem parinti! mami si tati fericiti de bebe minunat
Ianis Andrei
Doamne, Iti multumim! ramai langa noi si te rugam, mai ingaduie-ne o minune.
FET
7 Oct 2020 1 blasto 4AA, beta z7 24.9, z9 44.86, z11 27.67, sarcina biochimica.