Iti raspund la ultima intrebare pt ca la restul ti-a explicat f bine jurnaldefiv. Da, intr-un ciclu de FIV poti avea SOE si apoi sarcina cu final fericit! Eu am avut la FIV2 8 embrioni pe care i-am pus 2 cate 2, total 4 transferuri. 2 sarcini s-au oprit din evolutie ( una cu ou clar si una la care inima s-a oprit prin sapt 9-10, sindrom Down cel mai probabil). Am mai avut un transfer negativ si ultimul a fost cel norocos. Deci se poate!merry89 wrote: ↑Mon Sep 14, 2020 5:59 pmBuna! În data de 20 iulie am făcut transfer de blastocist congelat, la Columna. Înainte de congelare calitatea era 5AA, iar înainte de transfer, 2-3AB. Am avut beta pozitiv la 8 zile, fără a se dubla la 48 h. Totuși, la alte 48 de ore, valoarea s-a dublat. Nu am mai repetat în continuare. Prima ecografie am avut-o pe 14 august, când s-a confirmat sarcina, cu dimensiuni de 5 sapt și 6 zile. După calculele mele ar fi trebuit sa fie puțin mai mare, dar mi s-a comunicat ca a durat ceva mai mult implantarea. La o ecografie de rutina, după 2 sapt, am aflat ca sarcina s-a oprit din evoluție. Mi-e clar ca a fost ceva în neregulă de la început. Ce ma frământă acum este: în ipoteza ca blastocistul nu a avut o calitate bună (deși a fost cel mai bine dezvoltat), care ar fi șansele ca ceilalți blastocist congelați (mai am 4) sa aibă o calitate mai buna? Adică știți cazuri în care într-un ciclu de fiv, sa fie o sarcina dusa la capăt după o SOE? Și încă ceva: oprirea din evolutie la o vârstă asa mica ar putea fi cauzata de trombofilie? Nu am făcut analizele de investigare, dar eram sub tratament cu aspenter. Ma întreb dacă la transferul următor ar ajuta cu ceva sa fac injecții cu clexane.
Gandeste pozitiv! Doamne Ajuta!